“Дарниця” отримала нового комерційного директора – одного з екскерівників Procter&Gamble

Author Avatar

Фармацевтична компанія “Дарниця” отримала нового керівника комерційного департаменту. Ним став досвідчений управлінець Роман Веренич, чия кар’єра у великому бізнесі успішно розвивається понад 20 років.

Как пишет пресс-служба компании, за плечами Романа обучение в Острожской академии, а впоследствии – более 15 лет работы на руководящих должностях американской транснациональной компании Procter&Gamble. Там он отвечал за введение и развитие рыночных стратегий и контролировал запуск новых брендов в Европе на региональном уровне. Роман Веренич также знаком со спецификой фармацевтических рынков, поскольку какое-то время отвечал за торговый маркетинг и продажи в секторе лекарственных средств и продуктов для личной гигиены.

Останні 6 років Роман Веренич працював генеральним директором компанії Savservice, яка є офіційним дистриб’ютором понад 75 брендів у секторі товарів швидкого попиту на умовах повного циклу по всій Україні.

“Незважаючи на кризу, комерція залишається основним драйвером для зміцнення міжнаціональних зв’язків і забезпечення фінансової стабільності країни. Я задоволений, що можу посприяти цьому процесу у фармацевтичній галузі, яка є одним із найбільш інноваційних та перспективних секторів української економіки”, – зазначив Роман Веренич.

“Дарниця”





0,0
0,0 з 5 зірок (на основі 0 відгуків)
Відмінно0%
Дуже добре0%
Середнє0%
Погано0%
Жахливо0%
Прокрутка до верху